Gelaatsverzorging

ERICSON LABORATOIRE

We werken met zeer kwalitatieve en resultaatgerichte behandelingen van ERICSON LABORATOIRE


De gelaatsbehandelingen zijn het resultaat van de wetenschappelijke expertise van de laboratoria van Ericson Laboratoire. Gebaseerd op de diepgaande kennis en het begrip van de verschillende problemen die de schoonheid van het gelaat en de kwaliteit van de huid veranderen: vermoeidE huid, vervuiling, veroudering, verslapping, verdikte huid, dehydraties, enz...


De keuze van de behandeling gebeurt door de huidspecialiste na een grondige reiniging en analyse van de huid.

Prijs: 85 - 98€ incl. epilatie wenkbrauwen
Advanced behandeling met toestel +20€

NIEUW AQUA GLOW


HET TOESTEL DIE DIEPER WERKT OP HUIDVERBETERING

CELDELING, BESCHERMING & EXTRACTIE


We investeerden in een nieuw toestel en daarmee ook in jouw huid! Door middel van HYDRODERMABRASIE, LED, ULTRASONE, RADIO FREQUENTIE, EN ZUURSTOF hebben we alles in huis om nog dieper in te werken op jouw huid. We garanderen je een echte GLOW, een grote sprong naar huidverbetering!


Hydrodermabrasie: Een vacumtechniek die de poerien zuivert en dode huidcellen wegneemt. Ondertussen worden actieve ingredienten ingesluist


LED: Tot in de dermis kunnen de cellen het licht waarnemen, waardoor het ATP niveau of de energie van de cel toeneemt


Ultrasone: Dmv. hoge frequenteie trillingen zal de lijmachtige stof tussen de cellen geopend worden, grotere moleculen kunnen in de huid gepenetreed worden tot n de dermis.


Radio frequentie: De warmte en de hoge frequentie zal de fibroblasen activeren, deze werken op de structuur, de elasticitiet en veerkracht van de huid.


Zuurstof: Diep reinigend zonder inflamatie. De talg wordt naar het oppervlak gebracht. Zuurstof aan de cellen zal eveneens het energieniveau verhogen. Penetratie van actieve stoffen.

Met de ERICSON ADVANCED behandelingen krijgt u de optie om je vertrouwde ERICSON LABORATOIRE behandelingen te personaliseren. Als huidspecilialiste zal ik u hierin begeleiden en informeren. We combineren de gekozen behandeling (zie onderstaande verzorgingen) met enkele functies van het apparaat om zo betere resultaten te bekomen want, de kracht van de behandeling en dus de resultaten nemen strek toe.


ERICSON LABORATOIRE BEHANDELPRIJS

+20€ (1,5uur)


AQUA GLOW  behandeling is er om met regelmaat, optimaal te werken aan huidverbetering. De CELDELING, BESCHERMING EN EXTRACTIE zijn cruciaal, daarom wordt sterk aangraden om ieder maand een korte maar krachtige behandeling met hydrodermabrasie of ultrasone scrubber uit te voeren. Een behandeling van 30min, met 3 stappen naar de beste huid van je leven.€ 50 (30min)

Aqua glow advances met masker en LED (1uur) €70

ONTGIFTEN


PUR OXYGENE behandeling. Het deskundige D-tox protocol voor een stralende, gezond uitziende huid. Ontgift, versterkt en biedt actieve bescherming tegen vervuiling.

PUR OXYGENE helpt de huid te beschermen tegen de verschillende vormen van vervuiling die de huidbarrière verzwakken en vroegtijdige veroudering versnellen. De wereldwijde anti-vervuilingstechnologie helpt bij het herstellen van zichtbare schade veroorzaakt door milieu-agressie. Met een verbeterde dagelijkse bescherming tegen oxidatieve stress, straalt de huid en straalt ze gezond uit.


€85
Advacenced behandeling, met toestel +20€

HYDRATEREN


HYDRA CLINIC behandeling. De expertise op het gebied van huidvocht, ontworpen om optimale hydratatie te ondersteunen.


Met een geavanceerde kennis van huidhydratatie heeft Ericson Laboratoire een assortiment ontworpen dat inspeelt op de verschillende parameters van een geoptimaliseerd vochtkapitaal. De formules van HYDRA CLINIC helpen de hydro-lipidische balans van de droge en vochtarme huid te herstellen en te behouden, door de natuurlijke hydratatiemechanismen te ondersteunen en tegelijkertijd de epidermale barrière te versterken.


€85

Advacenced behandeling, met toestel +20€

BOOST


GENXSKIN behandeling. De anti-verouderende, verstevigende huidverzorging ontworpen om de integriteit van de extracellulaire matrix te behouden

Vanaf de leeftijd van 30 jaar verandert de afbraak van collageen- en elastinevezels de stevigheid en toniciteit van de huid. GENXSKIN is een anti-verouderingsprecursorbehandeling die de essentiële functies van de extracellulaire matrix helpt ondersteunen. Het draagt ​​bij aan het opnieuw verdichten van de huid en het verminderen van de zichtbare tekenen van veroudering.


€90

Advacenced behandeling, met toestel +20€

GLADMAKEN & OPVULLEN


LINE CORRECTION behandeling. De cosmeceutische anti-rimpel expertise geïnspireerd door injectables. Botox effect zonder injectie.

De verschillende soorten rimpels vereisen complementaire benaderingen. LINE CORRECTION is ontwikkeld als alternatieve oplossing voor medi-esthetische injecties. De formules zijn geconcentreerd in bio-mimetische peptiden en antioxiderende actieve ingrediënten om tegelijkertijd dynamische, statische en oxidatieve stressgerelateerde rimpels aan te pakken.


€95

Advacenced behandeling, met toestel +20€

REGENEREREN & VERSTEVIGEN


SUPREME DHE-AGE behandeling.

De ultieme wereldwijde anti-aging huidverzorging.

Het neusje van de zalm binnen ons behandeling assortiment

Met de biologische veranderingen die gepaard gaan met de leeftijd, wordt de huid dunner en zwakker. Verlies van substantie en huidverslapping verschijnen. Het SUPREME-assortiment is ontwikkeld als een specifieke anti-aging huidverzorgingsoplossing voor de rijpere huid om deze door veroudering veroorzaakte structurele tekortkomingen te helpen compenseren door in situ de belangrijkste regenererende effecten van DHEA en retinol te reproduceren.


€98

Advacenced behandeling, met toestel +20€

OOGCONTOUR


BIOPTIC behandeling.

De gerichte oplossingen voor de oogcontour


Donkere kringen, wallen en fijne lijntjes vereisen specifieke technologieën en formules die Ericson Laboratoire heeft ontwikkeld. BIOPTIC is een reeks deskundige oogcontourbehandelingen die gerichte oplossingen bieden voor alle problemen van deze kwetsbare zone die bijzonder gevoelig is voor de effecten van vermoeidheid en veroudering.


€ 35
Advacenced behandeling, met toestel +5€

Als aanvulling op uw gezichtbehandeling €10  

Als specilialiste is het mijn taak u zo goed mogelijk te begeleiden om uw huidkwaliteit maximaal te verbeteren alsook de symptomen van huidveroudering tegen te gaan.