VERZORGINGEN

Ons verzorgings aanbod


Met meer dan 20 jaar ervaring in de beauty & wellness sector, en door de grote passie voor het vak is Haute Unique Esthetiek ontstaan. Ons aanbod omvat Beauty Essentials en Huidverbetering voor iedere vrouw, samen met de populairste trends van het moment. 

Met deze specialisaties kan je rekenen op feilloze resultaten tijdens een ontspannend momentje Me-time.

Een afspraak inplannen kan makkelijk telefonisch  of via online boeken

Gelaatsbehandeling & anti-aging


We werken met zeer kwalitatieve en resultaatgerichte behandelingen van ERICSON LABORATOIRE


De gelaatsbehandelingen zijn het resultaat van de wetenschappelijke expertise van de laboratoria van Ericson Laboratoire. Gebaseerd op de diepgaande kennis en het begrip van de verschillende problemen die de schoonheid van het gelaat en de kwaliteit van de huid veranderen: vermoeidheid huid, vervuiling veroudering, verslapping, verdikte huid, dehydraties, enz...

Laserbehandelingen


Met geavanceerde laserbehandelingen worden ook uw huidproblemen zoals acné, post acné littekens, chirurgische littekens, couperose, beenvaatjes, pigmentvlekken alsook rimpels gericht aangepakt.

Er jong en fris uitzien begint met een gezonde huid.

Door middel van deze moderne technieken is het mogelijk om zonder enige operatie de klok een beetje terug te draaien

Botox & Fillers


WE DON'T CHANGE, WE ENHANCE!

IN SAMNWERKING MET ENHANGE CLINIC BELGIUM


De behandelingen worden allemaal uitgevoerd volgens de hoogste medische normen. Ons toegewijde team bestaat uit vooraanstaande esthetische artsen in België.

Ontharing lichaam & gelaat


Een perfect geëpileerd gelaat en lichaam behoren  ontegensprekelijk tot het schoonheidsideaal. Het is daarom geen verbazing dat waxing één van de populairste behandelingen is in het schoonheidssalon.

Hand & nagelverzorging


Je kan er de laatste jaren niet meer omheen: goed verzorgde en gestylede nagels zijn een must. Dames uit elke beroepsklasse hechten belang aan een perfecte manicure. Je handen zijn immers je visitekaartje.

Browstyling


Browstyling is hot! 

In onze brow bar kunt u terecht voor volgende technieken: Epiatie wenkbrauwen, verven & henna brows

Gespecialiseerde voetverzorging


Verzorgde voeten zijn vandaag een must. De schoenenmode bestaat tegenwoordig zowel winter als zomer uit open modelletjes. Verzorgde teennagels en eeltvrije hielen behoren daardoor tot de beauty-essentials. 

Wimperextensions


Perfecte wimpers, je kan er niet meer naast kijken, sociale media staat er vol van. Zeer begrijpelijk, ze zorgen namelijk voor een uiterst vrouwelijke uitstraling. Wimperextensions zijn uitgegroeid tot één van de vaste maandelijkse beauty-rituelen


One-by-one, Hybride of Russian Volume, we helpen je met de keuze van de techniek om het gewenste resultaat te bekomen.

Make-up


Ik, Julie,  ben gefascineerd door de wereld van make-up. Graag leef ik me uit met kleuren en texturen om een verfijndere versie van mijn canvas te maken. vaker laten vrouwen zich professioneel maquilleren voor hun huwelijk, een eigen fotoshoot of een avondje uit met vriendinnen. Daarin speel ik als visagiste een belangrijke rol. Mijn taak is om dames te laten stralen en te begeleiden naar een flawless look. Een zeer dankbare job en een grote passie! 


Producten


Ik test op voorhandenen steeds de merken met hun producten die ik aanbied. Dit om kwaliteit en resultaat te garanderen. - Julie